043 – 325 4393 06 – 207 43359

Keijsers Lundiform

Keijsers Interiors (“Keijsers”) is een gerenommeerde interieurbouwer gevestigd in Venray met een eigen productielocatie in Polen (Bochnia). De onderneming richt zich met name op inrichting van winkels, kantoren, musea, hotels en zorginstellingen, hoofdzakelijk binnen Europa. De De organisatie van Keijsers bestaat uit circa 25 mensen in Venray en circa 90 mensen op de productielocatie in Polen.

Keijsers heeft een lange historie en een goede reputatie in de markt. In 2001 heeft DGA Ton van der Velden het bedrijf overgenomen van de oprichter omdat er geen opvolging in de familie beschikbaar was.
Voor realisatie van de verdere groeiplannen van Keijsers is gezocht naar een actieve partner die op strategisch, financieel en operationeel vlak kan ondersteunen. Deze partner is in 2017 gevonden in het duo Particon en TransEquity Network uit Den Bosch.

Ter versterking van de onderneming is de interieurinrichter De Projectgroep uit Woerden in 2019 toegevoegd. Qua knowhow, kennis, aanpak en uitvoering worden de krachten van projectinrichting én interieurbouw gebundeld.