043 – 325 4393 06 – 207 43359

Roerpoort

Thuis voor starters en doorstarters

De Roerpoort is een innovatief bedrijfsverzamelgebouw, waar beginnende en doorstartende bedrijven de kans krijgen zich in een gunstige en inspirerende omgeving optimaal te ontwikkelen. Goede huisvesting, redelijke prijzen en gezamenlijke infrastructuur, maar ook tal van netwerkmogelijkheden en gelegenheid tot verdere professionalisering vormen de hoofdingrediënten.

De Roerpoort staat in Roermond langs de A73 en werd vooral mogelijk gemaakt door deelname van Particon, destijds in samenwerking met het LIOF. De eerste bewoners namen er januari 2012 hun intrek.

Goed doordacht

Roerpoort is een energiezuinig gebouw met vergaderruimten, een meetingpoint, ruime parkeergelegenheid, gratis Wi-Fi in het meetingpoint en vergaderruimten en voornamelijk kleine schakelbare kantoorruimten. In totaal een netto verhuurbare oppervlakte van ruim 3000 m2, onderverdeeld in circa 120 units vanaf 15 m2.

Synergie

Voor die prijs biedt het concept bovendien nog veel extra’s. De huur betreft niet alleen de eigen ruimte, maar ook een centrale receptie in de ontvangstruimte, een meeting point en een kleine eetgelegenheid. De aanpak, officieel ‘business center-plus’ gedoopt, blijkt succesvol.