043 – 325 4393 06 – 207 43359

Over ons

Over ons

Particon is opgericht door Stichting De Weijerhorst vanuit haar doelstelling om werkgelegenheid in Zuidoost-Nederland te beschermen en te bevorderen. Dit geeft Particon een unieke opdracht, namelijk investeren in Nederlandse MKB-ondernemingen in een specifieke regio.

Particon is een onafhankelijke participatiemaatschappij met meer dan 10 jaar ervaring en bezit inmiddels 11 participaties in Limburg.

Particon voorziet in financiering van uw groei of continuïteit van uw onderneming. Wij investeren risicodragend vermogen in bedrijven met groeiplannen, maar ook instandhouding van ondernemingen na een reorganisatie of bij bedrijfsoverdracht of management buy-out.

Particon denkt mee met ondernemers. Wij stappen in op basis van een plan dat gezamenlijk gemaakt wordt.

Vervolgens niet alleen een plan maken, maar ook uitvoeren! Wij ondersteunen het management hierbij middels inzet van onze kennis en het netwerk, zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten.

Het management van Particon wordt ingevuld door Gert van Heuvelen (1965)

“Vanuit een opleiding WTB heb ik  mijn kennis aangevuld met een MBA opleiding. Ik heb meerdere functies ingevuld in technisch en commercieel management binnen de industrie om daarna 15 jaar als investment manager 
te werken voor een investeringsmaatschappij in Eindhoven. Sinds 2016 ben ik werkzaam voor Particon, actief in de regio rond mijn woonplaats Roermond.”

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!