043 – 325 4393 06 – 207 43359

Tehava

Grip op sportief fietsen

Als importeur en distributeur van meer dan 40 toonaangevende merken in de sportieve fietsmarkt is Tehava International continu op zoek naar vernieuwing.

De in Geleen gevestigde B-to-B distributeur van sportieve fietsen, onderdelen en accessoires is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dit door zowel haar verstevigde positie in de Benelux, alsmede een groei in Duitsland, Frankrijk en Engeland. Met een duidelijke positionering tussen de producent en vakhandel bezit Tehava International een gespecialiseerd en continu vernieuwend assortiment voor de sportieve fietser in het midden en hoge segment.

Tehava International onderscheidt zich verder in dienstverlening, het voeren van eigen merken als Fore wielen en Trivio accessoires naast een online platform waarbij de passie voor het product en de perfectie duidelijk voelbaar is.
De toenemende behoefte aan werkkapitaal kon Particon invullen middels het verwerven van een minderheidsparticipatie. Vooraf zijn afspraken gemaakt over de termijn voor de participatie en de waarde waartegen de ondernemer de aandelen weer terug kan kopen.